FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!Felter markeret med * skal udfyldes

DJ

DJ

Når du vælger at bruge en DJ fra Dansemusikken.dk, får du altid en erfaren og dygtig DJ, som forstår at læse publikum og skabe en fest med det rette valg af dansemusik.

Vores DJ’s medbringer altid et bredt musik repertoire, som spænder lige fra de gode hits fra 60’, 70’, 80’, 90’erne frem til de nyeste hits. Dj’en tager altid gerne imod forespørgsler i løbet af aftenen, så musikken kan tilpasses lige netop jeres arrangement. Vi ved at din fest ikke kan laves om, og gør derfor altid vores ypperste for at den bliver en succes. DJ’ens påklædning er altid stilren og præsentabel og kan tilpasses det pågældende arrangement.

Vi har selvfølgelig:

  • Mange års erfaring i branchen
  • Et bredt udvalg af dygtige, erfarne DJ’s
  • Kontrakt på alle aftaler
  • Erhvervsansvarsforsikring
  • Musik til enhver anledning

Bryllupper

Book DJ’en til jeres bryllup. Vi ved at jeres bryllup ikke kan laves om, og bruger derfor kun de dygtigste Dj’s så jeres bryllup er i de bedste hænder fra start til slut.


Firmaarrangementer, Receptioner og Julefrokoster

Book DJ’en til jeres næste arrangement. Vores DJ’s er rutineret i at spille til mange forskellige arrangementer, for folk i alle aldersgrupper, og sætter en ære i at spille varieret dansemusik, så alle kommer ud på dansegulvet.


Fødselsdage og konfirmationer

Book DJ’en til jeres næste fest og få god og varieret Dansemusik efter jeres ønsker.


Skole-, Gymnasie- og ungdomsfester

Book Dj’en til jeres næste fest, som kan skabe stemningen og få dansegulvet til at koge.